11 Eylül 2010 Cumartesi

Artık bitti

burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin yarışmasındaki sonuçların böyle olacağı zaten en başından belliydi. Üzerimde denenen anti-seo çalışmaları benim psikolojimi alt üst etmekle beraber siteninde sağlam olan sıralamasını değiştirdi. Site hiç çeviriye girmemiş olmasına rağmen sürekli olarak yedinci sırada kaldı ve sanırım yedinciliği haketti.

Bu durum sinirimi bozuyor fakat elden gelebilecek şeyler imkanların yetersizliğinden dolayı sadece bu kadar. Bunun dışına çıkabilecek bir performansı bende sergilemek isterdim fakat maalesef yapabildiklerim, en azından düşmana karşı bu kadar. Her ne kadar helal şekilde uğraşsak da karşımıza dikilen engeller bizi zorluyor ve bu zorlayan şeyler aşılamayacak şekilde dolandırıcılıktan elde edilmiş şeyler. Sizlere daha önceki yazılarımda defalarca burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin yarışmasında fiili olarak suç işleyen arkadaşların olduğunu söylemiştim. Fakat pek ciddiye alınmadım.

Bu durumu yarışma sıralamasından az çok kestirebiliyoruz. Her birinciyi indiriyorlar. Bu durum değişmeyecek ve böyle olacak. Google sevdiği değil, başkalarının karaladığı kimseleri zirveye taşımaya devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin için en iddialı yorumu yaz !