9 Eylül 2010 Perşembe

Bayramda Acı Duyarsızlık

Bayramın birinci gününde burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin yarışmasına son hızla devam ederken son günlerde yaşadığımız değişiklikler sanırım dalgalanmadan ibaretti. Nitekim öyle oldu ve değişiklik fazla sürmeden sıralama eski yerine geldi.

Fakat dikkat ettiğim şeylerin başında sıralamadan ziyade yarışmadaki diğer arkadaşların bayram ziyaretleri ile ilgili pek birşey yazmamış olmaları. Bayramda Acı Duyarsızlık heryerde. Nedense nereye girerseniz girin her sitede bayram ile ilgili pek çok yazı var. Kendilerini yarışma heveslerine kaptırmış durumda gördüklerinden ötürü yarışmaya konsantre olamıyorlar. Bu benim psikolojimi iyi yönde ilerliyor. Rakiplerim siteler ile uğraşırken ben hem sıralamada kalıp hemde sosyal yaşantıma devam edebiliyorum.

Bozulan bilgisayarıma kısa sürede çare bulacağım, fakat ondan önce bayramın bitmesini beklemem gerekli. Siparişler burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin kelimelerinde yükseldikten sonra sipariş edilecek. Kısa süre sonra halledeceğim bilgisayar işlerinden sonra yarışmada alacağım ödül ile okula sağlam başlangıçlar yapacağım. Sonuç kestirememek de olsa bu durum devam ediyorum mücadeleye. Şimdilik sizlere aktaracağım şeyler bu kadar, bayramın birinci gününde hepinizin bayramını kutlar nice bayramlar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin için en iddialı yorumu yaz !