5 Eylül 2010 Pazar

burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin ve kusursuzluklar

Yarışma zamanının başından beri yaptığım veya yaptığımız en büyük hata sanırım kendimizde kusur bulamamak. Yaptığımız burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin yarışma sitelerindeki seo ayarlarının, kastığımız backlinklerin çok kusursuz olduğunu düşünüyoruz. O kadar çok güveniyoruz ki hiç bir zaman şüpheye düşmüyoruz. Fakat sıralama belli, birinci, ikinci, üçüncü belli. Aylardır değişmiyor.

Demek ki birincilerin veya ilk üçün gördüğü, sıralamada altta olanların göremediği ufak eksikler yanlışlar ile ilerliyoruz. Bu ilerleyişin bize nelere mal olacağını tam kestiremediğimizden dolayı da eminiz ve hatamızı kabul etmiyoruz. Kendimizde kusur bulamamak sorununun yarışmadan hiç bir ödül alamadan ayrılmamıza sebep olacağını kestiremiyoruz. Bu yanlış adreslerde ilerleyişi ne zaman anlayabiliriz tam olarak kestirebiliyorum aslında. Yarışma sonucunda hazinle karşılaşan kimseler nerede hata yaptıklarını oyunun dışına çıktıktan sonra görecektir. Ben kendilerini şimdiden uyarıyorum, biraz daha çok şeyi görebilmek ve öz eleştiri yapabilmek gerekiyor.

"burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin" yarışmasındaki mantığın bununla ilgili olduğunu arkadaşların kestirip öz eleştiri yapabildikleri an ilerleyeceklerinden eminim. Benim sonradan site açmama rağmen yarışmada sıralamaya girmiş olmam bunu gösterir. Her ne olursa olsun kendimizde kusur bulmalıyız arkadaşlar. En azından kazanmak isteyenlere söylüyorum.

1 yorum:

  1. burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin yarışması için ne kadar uğraştığını biliyoruz, bu yarışma içersindeki diğer burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin siteleride senin gibi uğraşıp kendilerine öz eleştiri yapmaları gerekir. Herkesten bunu beklememek lazım fakat ilerleyebilmek için dediğin gibi bu şart. Teşekkürler.

    YanıtlaSil

burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin için en iddialı yorumu yaz !