3 Eylül 2010 Cuma

Derecesiz Sosyal Yaşantımız

Bugün geç yazı yazmak bir yana yazabilecek çok şey yaşadığımı söyleyebilirim. Genel olarak kişisel hayatımdan bahsedip, olağan durumlar hakkında sizlere bilgi vermeye çalışıyorum. Fakat bazı günler oluyor ki malum ramazan dolayısı ile burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin yarışmasına pek ilgi gösteremiyorum. Gerçekten kafam karışıyor. Sonuçta hepimizin sosyal yaşantısı var.

Bu yoğun sosyal yaşantı içerisinde bile sizlere birşeyler aktarabiliyorsam, en azından yarışma hakkında ne mutlu bana. Çünkü yarışmanın gidişatı o kadar tatlı bir çekişme içerisinde ki kimin nerede nereye geldiği belli olmuyor. Geçen bir arkadaşımızın hacklendiğini söylemiştim. Bu kötü olay onun yarışmada çok arka sıralara gitmesine sebep oldu. Umarım yedekleri vardır dedim fakat site hala aynı durumda. Neden düzeltemedi hala anlamış değilim. Belki onunda sosyal yaşantısı o kadar çok yoğundurki hack yiyen sitesini bile düzeltemiyordur veya farkında bile değildir. İşte bu ağır koşullar bizi öyle duruma getiriyor ki, bi tarafta sanal yaşantıyı gerçek hayatla karıştırma saçmalığı diğer tarafta ise gerçek hayata dönememe saçmalığı yatmakta. Biraz oturup düşünmeliyiz, modemin fişi çekiliyken acaba ne konumdayız. burmeh yaza lida, fx15 biber hapı, ile formda girin sıralamasındaki durumumu bir an kafamdan çıkartıp sosyal yaşantıda ne durumdayım diye kendime sormam gerekiyor.

2 yorum:

  1. Gerçekten önemli bir konu, burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin yarışmasından kafamızı kaldırıp biraz etrafımıza, sosyal hayata bakmamız gerekiyor ..

    YanıtlaSil
  2. evet, malesef doğru. bazılarımız çok kasıyor burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin için. Buna hiç gerek yok.

    YanıtlaSil

burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin için en iddialı yorumu yaz !