4 Eylül 2010 Cumartesi

Kendimle yarışın tatlı çekişmeleri

Kendimle yarışın tatlı çekişmelerinde son olan olaylar, özellikle backlinkte yaşadığım sıkıntılar beni sarsmakta yarışma direncimi kırmakla birlikte yarışmadaki diğer sitenin sıralamada yükselmesine paralel olarak bu blogun sıralamada düşmesi beni ciddi anlamda farklı arayışlara sürükledi. Fakat ne olursa olsun burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin olarak devam ediyorum.

Herşeyden önce inancın gerekliliğini vurgulamam, nedendir bilinmez bende fobilerin ölmemesine mal olmuş olsada yarışma geneli boyunca inançlı davrandım. Fakat bir süre sonra kendimi kendimle çelişir, yarışır halde buldum. Bunun temel sebebi düzensiz çalışmam ve birazda umursamaz davranışlar sergilemem. Bu tutumlarımdan vazgeçmediğim sürece ne kadar başarılı olabilirim tam olarak kestiremiyorum. Zira yarışma genelindeki diğer sitelere baktığım zaman, incelemelerimin de bu yönde olduğunu görüyorum. Çoğu sitenin kendine has bazı sorunları var, fazlasına sahip olmak istemiyorlar çünkü başlarına gelecek şeyleri az çok kestirebiliyorlar.

"burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin" yarışması genel olarak seyir hali sıradan ve alışagelmiş sıralamar üzerine kurulu olsa da ben bazı şeylerin özellikle son günlerde değişebileceğini düşünüyorum. Bununda nedenini bir türlü olmayan pagerank güncellemelerine ve değişen backlink dengelerine bağlıyorum. Kimse kimsenin nerede ne sıraya gelebileceğini bilemiyor. Şuan kendim ile yarışıyorum. Bu neredeyse hiç bir yarışma tarihinde görülmemiş birşey.

Fakat her ne kadar kendimizle yarışsak da burmeh yaza lida fx15, biber hapı ile, formda girin kelimelerinde yükselemediğimi görebiliyorum. burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin sitesinin genel itibari ile bu durumdan kopuk olmasının sebebi umarım backlink veya başka sebeplere bağlı değildir. Eğer böyle bir durum varsa bu sanırım yarışmadaki sonum olur.

2 yorum:

  1. kendinle yarışabiliyorsun yani ? burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin yarışmasında bu zor birşey biliyorsun.

    YanıtlaSil
  2. burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin yarışmasının zorlanan kısımları işte. :)

    YanıtlaSil

burmeh yaza lida fx15 biber hapı ile formda girin için en iddialı yorumu yaz !